Image Image Image Image Image Image Image Image Image

15 jun

Door

One Comment

Welke eiwitshake om af te vallen?

juni 15, 2018 | Door | One Comment

Welke eiwitshake om af te vallen? Op dit moment zijn er ontelbaar verschillende eiwitshakes op de markt die allemaal claimen dé ideale manier te zijn om af te vallen. Afvallen kun je op verschillende manieren doen: je hebt mensen die willen afvallen en daarom extra veel cardio doen, je hebt mensen die willen afvallen en daarom minder of beter eten, en je hebt de shake gebruikers. Doordat jij op deze pagina bent gekomen zal jij je aangesproken voelen tot het gebruiken van eiwitshakes om extra gewicht te verliezen.

Afvallen in het algemeen

Afvallen draait allemaal om kcal, ieder lichaam heeft een bepaalde energiebehoefte nodig waarmee je dagelijks optimaal kunt functioneren zonder dat je aankomt of afvalt. Dit kun je berekenen met de caloriebehoefte formule van bijvoorbeeld Harris-Benedict. Als je hebt berekend wat de behoefte is van je lichaam waarop hij niet afvalt maar ook niet aankomt zal je moeten gaan beslissen hoe hard je wilt gaan afvallen. Een betrouwbare en gezonde manier is om ongeveer 500 kcal onder je dagelijkse caloriebehoefte te zitten, hierdoor zal je ongeveer 0,5kg afvallen per week.

Waar bestaat een eiwitshake uit die helpt gewicht te verliezen?

Een shake die je gebruikt om af te vallen moet je zien als maaltijdvervanger, de shake is gemakkelijk en snel weg te drinken en geeft een verzadigd gevoel, dit komt omdat van alle voedingsstoffen eiwitten het meest verzadigd zijn. De eiwitshakes bevatten een hoog percentage aan eiwitten wat bevorderlijk is voor de spiergroei en het herstel. Ook werkt dit met het afvallen doordat hoe meer spierweefsel je krijgt hoe meer energie dat weefsel zal gaan gebruiken, spierweefsel gebruikt namelijk meer energie dan vetweefsel. Daarnaast zitten In de afslank-shakes voldoende mineralen en vitaminen die je in je normale maaltijd ook krijgt, dit is erg belangrijk om je lichaam gezond te blijven houden.

Lees ook: Wanneer eiwitshakes gebruiken

Waarom zijn eiwitten beter dan koolhydraten en vetten bij het afvallen?

Doordat je bij het drinken van een eiwit shake je maaltijd vervangt zal je waarschijnlijk ook de koolhydraten en vetten vervangen die je anders binnen had gekregen. Deze actie zal positieve invloed hebben op het bereiken van jouw doel: afvallen
Dit komt doordat je het metabolisme (stofwisseling) stimuleert waardoor je lichaam harder moet werken en dus automatisch meer kcal per dag verbrandt. Als deze kcal niet aangevuld worden zal je lichaam een tekort hebben, dit betekent dat je lichaam je reserves (vet) zal gaan gebruiken om het lichaam op gang te houden. Een ander leuk weetje is dat het lichaam bij het tekort bijna direct begint met het verbranden van het vet rond je buik.

Welke eiwitshake heb je nodig om af te vallen?

In deze selectie gaan we uit van de basisprincipes voor een goede shake, hij moet voldoende eiwitten bevatten en de juiste mineralen en vitamine bevatten voor de optimale ervaring. Dit is onze eiwitshake top 5:
1. Whey Perfection | Body en Fitshop
2. Whey Delicious | XXL Nutritionen
3. Whey Protein | Bodylab
4. Whey Excellent | Bodystore
5. Afslank Shake | Body Supplies

Wij hopen dat je de juiste keuze kunt maken en wensen je veel shopplezier!

EIWITSHAKE AANBIEDINGEN

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw favoriete eiwitshake. Daarom hebben wij de beste eiwitshake aanbiedingen van Bodylab voor u op een rijtje gezet.

Vind je dit een interessant bericht? Deel het!
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Reacties op dit bericht

Plaats een reactie