Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Beste PeptoPro top 3

Wat is de beste PeptoPro van dit moment?

PeptoPro bestaat voor 100% uit de unieke stof PeptoPro. PeptoPro is een unieke samenstelling voor intensieve sporters en bodybuilders, die voor meer als 60% uit zuivere di- en tripeptiden bestaat. DSM, de producent van dit product werkt sinds 2001 aan PeptoPro en heeft het doorontwikkeld tot dit topproduct. PeptoPro is beste wat wat iemand zijn lichaam qua eiwitten of aminozuren kan bieden tijdens of na de training. Kortom, PeptoPro overtreft werkelijk elk ander product.

 

Top 3 PeptoPro eiwitshakes

Aanbevolen door Eiwitshakekopen.nl

 

# 1 – PeptoPro van Body en Fit

PeptoPro van Body en Fit is hét product wat je kunt nemen meteen na de training. Men verkoopt PeptoPro zonder enige toevoeging van smaak, kleur en zoetstoffen! Niet de lekkerste maar wel de beste!

  • 400 gram
  • 40 doseringen
  • € 29,90

PeptoPro

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk PeptoPro


 

# 2 – PeptoPro van XXL Nutrition

Als eiwit goud is, dan zijn de zuivere aminozuren in PeptoPro platina. Het mag gezegd worden: weinig andere producten krijgen zoveel lof als PeptoPro, zowel onder bodybuilders als topatleten. Ontdek nu waarom!

  • 750 gram
  • Tropical Fruit smaak
  • € 44,95

peptopro

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk PeptoPro

 


 

# 3 – Magnificent van Body en Fit

Kies voor kwaliteit, het allerbeste. Magnificent van Body en Fit pompt na de training je lichaam vol met onder andere hoogwaardige koolhydraten zowel enkelvoudige als complexe, PeptoPro, Glutamine, BCAA’s, Creatines, Taurine en L-carnitine! Magnificent wordt na je training direct opgenomen.

  • 2100 gram
  • 30 doseringen
  • 5 heerlijke smaken
  • € 20,90

magnificent

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk Magnificent


 

Nog beter!

PeptoPro is momenteel het meest hoogwaardige caseïne-hydrolisaat dat er is. Dit is behoorlijk belangrijk om te weten, omdat er behoorlijk wat verschil zit tussen diverse hydrolisaten. Deze verschillen kun je niet zien aan de voedingswaarden of het aminozuurprofiel, maar dit is af te leiden aan de hydrolisatiegraad, de mate waarin het eiwit is voorverteerd naar peptiden. Diverse producenten bieden producten aan met een hydrolisatiegraad van 5-12%.

Wanneer gebruik je PeptoPro?

PeptoPro kun je meteen voor, tijdens of na je training gebruiken. Je spieren hebben eiwitten nodig om te herstellen. Hoe sneller je lichaam de aminozuren weet op te nemen des te sneller deze voor je spieren kunnen worden gebruikt. PeptoPro kan de eerste fase van je herstel sneller opstarten. omdat het voor verteerd is.

Deze informatie is er om jou te helpen bij het kiezen van jouw ideale eiwit supplement. Bekijk ook de andere pagina’s met de beste eiwitten.

Beste eiwitten top 5
Beste eiwitrepen top 5
Beste Whey Isolaat top 5
Beste Caseïne eiwitshakes top 5
Beste ei-eiwit top 5
Beste plantaardige eiwitten top 5