Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Shakebekers

Met een shakebeker maak je in een handomdraai een heerlijk luchtige shake

Om echt van eiwitshakes te genieten kun je niet zonder een goede shakebeker. Want klontjes in een shake, daar zit je echt niet op te wachten. Met een goede shakebeker maak je in een handomdraai een heerlijke en luchtige shake.

Een shakebeker is een kunstof beker voorzien van een deksel, drink-tuit en een netje. Door het netje te gebruiken lost het eiwitpoeder zeer goed op.

Hoe maak ik een optimale eiwitshake?

Voor een optimale shake vul je de beker eerst met water of melk. Voeg daarna pas het eiwitpoeder toe, zodat het zich eenvoudig met de vloeistof mengt. Daarna plaats je het zeefje bovenop de beker en draai je de schroefdop stevig vast. Nu nog even flink schudden, en de eiwitshake is klaar. Geen brokken onopgelost eiwitpoeder, geen lekkage. Het eiwitpoeder en vloeistof zijn goed gemixt. Het is de hoogste tijd om van je favoriete shake te genieten!

Vergelijk het aanbod beste shakebekers en bespaar!

ShakebekerWebshopInhoudPrijsAanbiedingen
Shakebeker
Body Supplies
logo-body-supplies700 ml€ 2,95Bekijk shakebeker
Shakebeker
XXL Nutrition
XXL700 ml€ 3,99Bekijk shakebeker
Shakebeker
Bodylab
BL700 ml€ 3,99Bekijk shakebeker
Shakebeker
Bodystore
BDS700 ml€ 3,99Bekijk shakebeker
Shakebeker
Body en Fitshop
BF700 ml€ 4,90Bekijk shakebeker

Wat is BPA?

Bisfenol A (BPA) is een chemische stof welke in veel plastic producten voorkomt, zoals elektronica, bouwmaterialen, speelgoed en plastic flessen. Daarnaast wordt het ook gebruikt in verpakkingsmateriaal van voedsel zoals hard plastic flessen en blikjes. Het is mogelijk dat van daaruit kleine hoeveelheden in ons voedsel terechtkomen. Wij adviseren je om altijd een BPA vrije shakebeker aan te schaffen.

Hoe maak je een schakebeker schoon?

Je kunt je shakebeker het beste meteen na het gebruik schoonmaken, op deze manier krijg je de shaker het beste schoon. Gebruik hiervoor warm water met wat afwasmiddel. Zet daarna de shakebeker ondersteboven weg, bij voorkeur op een droge doek.

Je kunt er ook voor kiezen om de shakebeker in de vaatwasser af te wassen. Kijk altijd even onderop de shakebeker, hier staat aangegeven of deze al dan niet in de vaatwasser mag. Let goed op, want de deksel is van een ander kunstof materiaal gemaakt en deze mag niet in de vaatwasser. Doe je dit wel, en stel je de vaatwasser in op een hoge watertemperatuur, dan is de kans erg groot dat de deksel daarna niet meer goed afsluit met alle gevolge van dien. Het is beter om gewoon even met de hand af te wassen.

Interessant voor jou!

De Cyclone Shakebeker van Body&Fit. Deze shakebeker staat voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. Of je nu kiest voor gewone eiwitten, afslank eiwitten of caseïne eiwitten, de Cyclone shakebeker mixen feilloos alle poeders.

Prijs : 9,90 6,90

5 Tips voor gebruik

  • Drink de eiwitshake direct na het schudden op
  • Drink na het nemen van de eiwitshake een half glas water
  • Maak de shakebeker na het gebruik direct schoon met warm water
  • De shaker mag in de vaatwasser, de deksel niet!
  • Een volle shakebeker altijd verticaal vervoeren

Shakebekers kopen met een kortingscode

Gebruik je eiwitten voor spieropbouw of wil je afvallen met shakes? Je kunt online de beste shakebekers kopen. Bekijk het uitgebreide aanbod en bestel de shaker van je keuze.

Shakebeker waar te koop?

Vergelijk en bestel je shakebeker simpel via Eiwitshakekopen.nl. Wij werken alleen samen met de beste webwinkels, namelijk Body en Fitshop, Bodylab, Body Supplies, Body Store en XXL Nutrition. Meestal vind je er een actuele kortingscode. Op deze manier koop je altijd met extra korting! Bekijk via de onderstaande linkjes direct de nieuwste aanbiedingen en kortingscodes van de bekendste webwinkels.