Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Eiwitrepen

Eiwitrepen zijn behalve lekker ook nog eens handig om mee te nemen. Als je even niet in de gelegenheid bent om een eiwitshake te bereiden dan is een protëine reep een perfecte vervanger. Er is een groot aanbod van repen op de markt die zowel qua voedingswaarde als smaak erg goed scoren.

Wat is het voordeel van eiwitrepen?

Eiwitrepen bevatten dikwijls een hoog eiwitpercentage. Daarnaast dragen eiwitten bij tot de groei van spiermassa en ondersteunen na de training een snel herstel van de spieren. Veel fanatieke sporters zorgen er voor dat ze daarom voldoende protëine binnen krijgen.

Eiwitrepen zijn met name makkelijk om mee te nemen. Of je nu naar de sportschool, bioscoop of je werk gaat, er is in je tas of jas altijd wel plaats voor een lekkere eiwitreep. Zo kun je jouw lichaam op elk gewenst moment voorzien van de nodige eiwitten. En het is ook nog eens een leuke afwisseling op je dagelijkse eiwitshake of smoothie.

Vergelijk de top 3 beste eiwitrepen en bespaar!

EiwitreepWebshopInhoudPrijsAanbiedingen
Perfection Bar
Body & Fit
BF12 Pack€ 14,90Bekijk eiwitreep
Protein Bar
Bodylab
BL12 Pack€ 16,99Bekijk eiwitreep
Delicious
Protein Bar
XXL Nutrition
XXL18 Pack€ 23,95Bekijk eiwitreep

Wanneer kun je het beste een eiwitreep nemen?

Eiwitrepen kun je eigenlijk op elk gewenst moment van de dag nemen. Omdat eiwitrepen gemakkelijk zijn om mee te nemen kun je ze bijvoorbeeld nemen als tussendoortje of als een maaltijdvervanger.

Welke soorten eiwitrepen zijn er?

Er is een groot aanbod met verschillende soorten eiwitrepen op de markt. Het onderscheid kan dan ook op diverse manieren gemaakt worden. Wat voor de ene sporter wel een geschikte eiwitreep is, kan voor de andere sporter juist minder geschikt zijn.

Een protëine reep of eiwitshake?

Fanatieke sporters zijn bekend met het aanbod eiwitshakes. In het verleden werden de eiwitrepen vaak vergeten omdat ze niet lekker genoeg zouden zijn. Op dit moment is dat wel anders! Momenteel combineren sporters hun eiwitinname. Het ene moment pakken zij een romige eiwitshake, het andere moment een lekkere eiwitreep.

Interessant voor jou!

De Perfection Bar van Body&Fit is op elk front de absolute nummer 1 eiwitreep voor fanatieke sporters! Bevat maar liefst 20g hoogwaardig eiwit per eiwitreep

Prijs : 19,90 14,90

Eiwitrepen zelf maken

Waarom zou je zelf eiwitrepen gaan maken als je ze ook heel eenvoudig kunt bestellen? Bij alle bekende eiwitreep aanbieders geldt ‘vandaag besteld, morgen al in huis’.

Afvallen met eiwitrepen

Eenvoudig afvallen met ondersteuning van de lekkerste eiwitrepen? Dan kan! Doordat de eiwitrepen de juiste voedingswaarden bevatten, kun jij ongestoord van deze heerlijke repen blijven genieten tijdens je gezonde lifestyle of dieet.

Eiwitrepen kopen, waar doe je dat eigenlijk?

Een fanatieke sporter zal het weten, de hoeveelheid eiwitten die je dagelijks binnen dient te krijgen is vrij lastig om uit je dagelijkse voeding te halen. Dit is hét moment waar eiwitrepen kopen interessant gaat worden. Eiwitrepen zijn in een groot aantal overheerlijke smaken te verkrijgen. Eiwitrepen kopen kun je het voordeligst doen bij een van de onderstaande Nederlandse webshops:

  • Body en Fitshop
  • XXL Nutrition
  • Body Supplies
  • Bodylab
  • Bodystore
  • Body en Gym Shop
  • Bulk Powders
  • Vitaminstore

Eiwitshakekopen.nl heeft zelf geen eiwitrepen op voorraad, maar wij verwijzen je graag door naar de bekende webshops met de beste hoogwaardige eiwitrepen. Hier vind je een ruime keuze, de beste kwaliteit en de beste prijzen. Langdurig zoeken naar een overheerlijke eiwitreep is vanaf nu verleden tijd!