Image Image Image Image Image Image Image Image Image

06 feb

Door

Eiwitpoeder, welke kies ik?

februari 6, 2019 | Door |

Eiwitpoeder, welke kies ik? Die vraag is makkelijk te beantwoorden. In het land van de eiwitpoeders is een enorme keus ontstaan. Het kopen van een eiwitpoeder is niet meer zo eenvoudig. In dit artikel helpen wij jou om de juiste keuze te maken. Zo zul je het juiste eiwitpoeder aanschaffen.

Wat is eiwitpoeder?

Voordat we je gaan vertellen welk eiwitpoeder je het beste kunt kopen is het belangrijk dat je weet wat eiwitpoeder is. Over het algemeen wordt eiwitpoeder gemaakt van wei. Dit wordt ook wel whey eiwitpoeder genoemd. Het is een restproduct dat overblijft als men kaas maakt. Om kaas te maken van melk wordt het gestremd. Dit is een mooi proces en hierbij komt wei vrij. Whey is een populair product en wordt vaak in babyvoeding en eiwitpoeders gebruikt.

Het is vaak een onderdeel van eiwitshakes. Je hebt eerst een wei vloeistof en als je daar het vocht uit onttrekt ontstaat er een poeder. Dit is het zogenaamde weipoeder. Om tot een mooi eindproduct te komen voegt men vaak nog diverse ingrediënten toe. Je kunt hierbij denken aan aroma’s, zoetstoffen of hulpmiddelen die ervoor zorgen dat een eiwitshake beter oplost. Met het basis poeder kan uiteindelijk heel gemakkelijk een eigen specifieke variant door de fabrikant worden gecreëerd.

Wat doen eiwitten?

Genoeg eiwitten binnen krijgen is voor ieder mens belangrijk. Indien je veel sport of aan bodybuilding doet of als je wilt afvallen met shakes is het belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Eiwitten zijn namelijk erg belangrijk voor de opbouw en herstel van je spieren. Het mooie aan eiwitpoeder is dat je heel makkelijk jouw eiwitinname kunt doseren.

Hierdoor zul je nooit te veel eiwitten innemen. Het mooie aan eiwitpoeder is dat het geen onnodige vetten, koolhydraten en calorieën bevat. Dit zorgt ervoor dat eiwitpoeder een makkelijk product is dat je voor elk dieet en doeleinde kunt toepassen. Eiwitpoeder is niets anders dan een proteïne die je toevoegt aan je lichaam.

Welk eiwitpoeder kun je het beste kiezen?

Om goed te weten welke beste eiwitpoeder je kunt kopen, is het belangrijk dat je weet welk eiwitpoeder je het beste kunt kiezen. De keuze is enorm, daarom behandelen we in dit stukje de keuze omtrent het kiezen van een eiwitpoeder uitgebreid. Voordat je een keuze maakt is het belangrijk dat je een doel voor jezelf stelt. Door een doel voor jezelf te stellen krijg je meer inzicht. Indien je een fanatieke sporter bent kun je het beste kiezen uit een van de volgende eiwitpoeders:

 • Whey Perfection
 • Special Series
 • Isolaat Perfection
 • Micellar Casein Perfection
 • Whey Isolaat XP

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een dieet volgt, of dat je let op hoeveel calorieën je inneemt. In Dit geval kun je kiezen voor uit een van de volgende eiwitpoeders:

 • Smart Protein
 • Low Calorie Meal

Je kunt je er natuurlijk ook voor kiezen om jouw calorie inname te verhogen. Kies in dit geval voor: “ Mass Perfection”.

Al deze eiwitpoeders zijn van goede kwaliteit en zorgen ervoor dat jouw doel dat je stelt wordt bereikt. Juist door een doel te stellen koop je het juiste eiwitpoeder. Schrijf daarom voor jezelf goed op wat je doel is. Hierdoor maak je minder snel een foute beslissing en stelt de koop jou niet teleur.

Ook geweldig

Prijs : €19,90 €14,90

Smart Protein is met 18 gram eiwit, 0 toegevoegde suikers en slechts 90 kcal onze absolute nummer 1 eiwitshake in elk low carb- en eiwitdieet

Beoordeeld:
Contact Seller
X

Contact Seller

  • param1
  • param2

Welke eiwitshake?

Je weet nu wat eiwitten zijn, wat voor eiwitpoeders er zijn en waar je op moet letten als je een keuze maakt. Maar welke eiwitshake kies je nu? Indien je jouw doel hebt gesteld weet je al makkelijker welk eiwit erin jouw eiwitshake moet zitten. Je kunt voor een eiwitshake gaan die Whey Perfection bevat of kies je een eiwitshake voor vrouwen?

Deze zorgt er dan voor dat je bij jouw sport workout voldoende eiwitten binnen krijgt. Dit is namelijk een eiwitshake met een eiwitpoeder dat geschikt is indien je intensief sport. Je kunt natuurlijk ook uit andere eiwitshakes kiezen. Dit is zoals boven al uitgelegd geheel afhankelijk van je doel. Daarnaast kun je nog kiezen voor shakes:

 • Met een bepaalde smaak.
 • Met extra zoetstoffen.
 • Een neutrale eiwitshake.
 • Een eiwitshake die jouw lichaam snel opneemt.
 • Een eiwitshake die veel eiwitten bevat.
 • Een eiwitshake die minder eiwitten bevat dan de gemiddelde shake, maar meer dan je normaliter inneemt.

Dit zijn makkelijke handvatten om te gebruiken en zo de perfecte eiwitshake uit te kiezen.

Eiwitpoeder kopen

Het kopen van goed en goedkoop eiwitpoeder is helemaal niet moeilijk, als je maar weet wat jouw doel is. Ook waar je het kunt kopen is een makkelijke vraag om te beantwoorden. Je kunt eiwitten kopen online of in een sportwinkel kopen. Het voordeel aan de laatste is dat je makkelijk advies kunt krijgen. Zo koop je het juiste proteïne poeder dat je nodig hebt. Je kunt natuurlijk ook online een eiwitshake kopen, vaak kun je hier genoeg advies vinden. Je kunt vragen stellen op een forum, vragen stellen aan de verkopen of een adviseur. Door je goed te laten informeren koop je het juiste eiwitpoeder en maak je minder snel een fout.

Eiwitpoeder, welke kies ik?

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw favoriete eiwitpoeder. Daarom hebben wij de beste eiwitpoeders van Body en Fitshop voor u op een rijtje gezet.