Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Beste ei-eiwit top 5

Wat zijn de beste ei-eiwitten van dit moment?

Ei-eiwit heeft een zeer hoge biologische waarde, is goed opneembaar en van nature nagenoeg vrij van koolhydraten en vet. Ei-eiwitpoeder wordt onder de fanatieke sporters steeds populairder en bevat slechts een aantal gram (28-30 gram) in je eiwitshake en je hebt daarnaast hele mooie voedingswaardes.

 

Top 5 ei-eiwitten

 

# 1 – Egg White Protein Powder van Body en Fit

Egg White Protein Powder van Body en Fit. Puur eiwit: 0 suiker, 0 koolhydraten en 0 vet! Puur Ei-eiwitpoeder is het meest zuivere eiwit wat je kunt nemen.1 kg van dit ei-eiwitpoeder komt overeen met het eiwit van circa 260 eieren. 1 eiwitshake komt overeen met het eiwit in 7.8 ei-eiwitten. Ei-eiwitpoeder heeft van nature een zeer hoge biologische waarde en is zeer goed opneembaar. Puur ei-eiwit is ideaal voor fanatieke sporters, bodybuilders en in elk low carb-, low calorie en eiwitdieet.

 • 1000 gram
 • € 11,90

 

ei-eiwit

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ei-eiwit


 

# 2 – Egg Protein van XXL Nutirion

Egg Protein van XXL Nutrition, de meest zuivere en hoogwaardige ei-proteïne op de markt. Met 100% ei albumine zit het vol aminozuren. Is compleet vrij van vet! Voor mensen met een koemelk- of lactose intolerantie is dit zonder twijfel het beste alternatief voor Whey eiwit. Maar ook voor sporters die op zoek zijn naar wat meer afwisseling binnen hun dagelijkse eiwitinname is Egg Protein van XXL de beste keus.

 • 1000 gram
 • 3 heerlijke smaken
 • € 28,90

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ei-eiwit


 

# 3 – Vloeibare Egg Whites van Body en Gym Shop 

Vloeibare Egg Whites van Body en Gym Shop zijn laag van calorieë, laag in suiker en laag in vet, maar wel hoog in eiwitten! Je kunt de ei-eiwitten onder andere gebruiken voor diverse maaltijden zoals pannenkoeken, omeletten, roereieren of als mix door je eiwitshake.

 • 970 ml
 • Slechts 50 kcal per 100 gram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ei-eiwit


# 4 – Vloeibaar ei-eiwit van Body en Fit

Vloeibare ei-eiwit van Body en Fit is de “gold standard” in eiwitten. Ei-eiwit heeft een zeer hoge biologische waarde, is zeer goed opneembaar en van nature nagenoeg vrij van koolhydraten en vet. Met ons 100% puur ei-eiwit maken we het je wel heel makkelijk om hoogwaardige eiwitten toe te voegen aan je dieet!

 • 6 x 485 ml
 • € 12,50

 

Vloeibaar Ei-Eiwit

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ei-eiwit


 

# 5 – Eggstra vloeibaar eiwit verkrijgbaar bij Supspace 

Heb je alleen eiwitten nodig tijdens het koken, maar vind je het ook zo,n rotklus om van al die eieren het eigeel van het eiwit te scheiden? Met deze vloeibare eiwit van Eggstra is dat verleden tijd. Elk pakje Eggstra vloeibaar eiwit staat gelijk aan het eiwit dat je normaal gesproken uit 15 eieren haalt.

 • 6 x 500 gram
 • € 15,99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ei-eiwit


Deze informatie is er om jou te helpen bij het kiezen van jouw ideale eiwitshake. Bekijk ook de andere pagina’s met de beste eiwitten.

 

 

Ei-eiwitten

De afgelopen jaren is het gebruik van eiwitten explosief gestegen, en een overgroot deel van deze eiwitten is afkomstig uit eieren. Het is jou waarschijnlijk ook niet vreemd om het eigeel van het eiwit te scheiden, een bijvoorbeeld een heerlijke omelet te maken maar daarin een groter aandeel eiwitten dan eigeel.

Voor wie zijn ei-eiwitten geschikt?

ei-eiwitten zijn uitermate geschikt voor iedereen die zijn-haar eiwit inname wil verhogen om de groei en het onderhoud van spiermassa te stimuleren. Daarnaast zijn de vloeibare ei-eiwitten een handig product voor iedereen die regelmatig kookt en bakt.

 

 

Eiwitrepen