Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Blog - Eiwitshakekopen.nl

Het blog voor alles over eiwitshakes

15 jun

Door

No Comments

Welke eiwitshake om af te vallen?

juni 15, 2018 | Door | No Comments

Op dit moment zijn er ontelbaar verschillende eiwitshakes op de markt die allemaal claimen dé ideale manier te zijn om af te vallen. Afvallen kun je op verschillende manieren doen: je hebt mensen die willen afvallen en daarom extra veel cardio doen, je hebt mensen die willen afvallen en daarom minder of beter eten, en je hebt de shake gebruikers. Doordat jij op deze pagina bent gekomen zal jij je aangesproken voelen tot het gebruiken van eiwitshakes om extra gewicht te verliezen.

Lees verder

31 mei

Door

No Comments

Eiwitshakes kopen, waar doe je dat eigenlijk?

mei 31, 2018 | Door | No Comments

De zomer staat voor de deur, dit betekent volle sportscholen en zwetende mensen die proberen om voor de zomer hun body in shape te krijgen. Een belangrijk onderdeel van dat proces is natuurlijk je voeding. Zonder voeding zal het resultaat nooit optimaal zijn, trainen heeft ook geen zin als je voeding niet goed is. Het belangrijkste deel in de voeding voor de krachtsporters zijn de eiwitten. Men moet voldoende eiwitten gedurende de dag binnen krijgen om de spieren volledig te kunnen laten herstellen nadat er “schade” is aangericht aan de spier door training. Dit zorgt ook voor het produceren van spierweefsel waardoor je spieren zullen groeien.

Lees verder

11 mrt

Door

No Comments

Shop voordelig eiwitshakes met de beste kortingscodes van maart

maart 11, 2018 | Door | No Comments

De voorjaarsvakantie is alweer voorbij en de paasdagen staan alweer voor de deur. Heb jij tijdens de vakantie teveel uitgegeven? Bekijk dan deze unieke kortingscodes. Dit zijn de beste kortingscodes en acties van maart. Op deze manier begin je direct met besparen op je favoriete eiwitshake! Lees verder