Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Blog - Eiwitshakekopen.nl

Het blog voor alles over eiwitshakes

17 mrt

Door

No Comments

Welke soort eiwitshakes zijn er?

maart 17, 2020 | Door | No Comments

De populariteit van eiwitshakes blijft maar stijgen. Voor velen is de eiwitshake zelfs de belangrijkste supplement. De reden hiervoor is dat eiwitten zo van belang zijn voor je spieren (zowel voor herstel als groei). Het is echter niet voor iedereen bekend welke eiwitshake het beste bij hen past, aangezien er verschillende soorten eiwitshakes zijn. In deze blog wordt uitgelegd welke soort eiwitshakes er zijn en waar je op moet letten bij hetkiezen van eiwitshakes.

Lees verder

31 jan

Door

No Comments

Eiwitten, wat doen ze?

januari 31, 2020 | Door | No Comments

Eiwitten zijn een van de belangrijkste voedingsstoffen voor sporters, en worden terecht gezien als de bouwstenen je lichaam en spieren. Als sporter is het belangrijk om je lichaam te voeden met eiwitten, maar wat doen eiwitten eigenlijk?

Lees verder

15 jan

Door

No Comments

De beste kortingscodes voor Januari, bekijk de top 10!

januari 15, 2020 | Door | No Comments

Iedereen is dol op de beste korting en aanbiedingen! Dikwijls kan het lastig zijn om tussen de vele kortingen aanbiedingen precies de goede te vinden. Het team van Eiwitshakekopen.nl helpt je daarbij! Want jij wil toch ook besparen op jouw bestelling? Daarom hebben wij de beste kortingscodes en aanbiedingen van Januari op een rijtje gezet. Op deze manier hoef jij niet meer verder te zoeken en je behoorlijk besparen op bijvoorbeeld je nieuwe eiwitshake!

Lees verder