Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Beste eiwitshake om af te vallen top 5

Afvallen met eiwitshakes, kan dat? Het antwoord op de vraag: Kun je met eiwitshake afvallen? is ja, maar er zijn nog een aantal andere factoren die meespelen. Op deze pagina leggen we je uit op welke manier je kan afvallen met eiwitshakes, welke ervaring anderen hebben met proteïne shakes in combinatie met afvallen en of afslanken met eiwitshakes gezond is. Benieuwd naar de beste eiwitshake, op deze pagina staan de top 5 beste eiwitshakes waarmee je kan afvallen op een rijtje. Hierdoor kan je goed geïnformeerd starten met de strijd tegen de kilo’s en zo snel mogelijk jouw streefgewicht behalen.

Top 5 Eiwitshakes om af te vallen

Er zijn veel verschillende soorten eiwitten. De top 5 ziet er als volgt uit:

#1 Smart Protein van Body en Fit
#2 Low Calorie Meal van Body en Fit
#3 Slim Protein Shake van Body Supplies
#4 Real Whey Shake van Body en Gym Shop
#5 Milky Whey Protein van Supspace

 


# 1 Smart Protein – Body en Fit

Bekijk Smart Protein

Smart Protein

 

 

 

 

 

 

 

 


# 2 Low Calorie Meal van Body en Fit

Bekijk Low Calorie Meal

 

 

 

 

 

 

 

 


# 3 Slim Protein Shake van Body Supplies

Bekijk Slim Protein Shake

 

 

 

 

 

 

 

 


# 4 Real Whey Shake van Body en Gym Shop

Bekijk Real Whey Shake

 

 

 

 

 

 

 

 


#5 Milky Whey Shake van Supspace

Bekijk Milky Whey Shake

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Afvallen met eiwitshakes

Afvallen doe je uiteraard wanneer je minder calorieën nuttigt dan dat je calorieën verbruikt. Eiwitshakes zijn geen wondermiddel waarmee je dit proces kan aanpassen. Het is daarom niet zo dat het drinken van een proteïne shake er automatisch voor zorgt dat je afvalt. Wel kan je het consumeren van eiwitshakes in je dieet opnemen ter vervanging van producten die je normaal gesproken eet. Proteïne shakes zijn namelijk erg voedzaam doordat ze veel proteïne bevatten, maar daarentegen juist weinig vet en koolhydraten. Wanneer je dus tijdens het afvallen trek hebt, is het nuttigen van een eiwitshake een beter idee dan bijvoorbeeld het eten van chocolade of andere tussendoortjes.

Beste shakes om af te vallen

Je valt dus af door minder calorieën in te nemen dan dat je er verbrand. De beste eiwitshakes om af te vallen zijn daarom de shakes met zo min mogelijk calorieën. Daarnaast maak je een eiwitshake door het eiwitpoeder te mengen met een drank naar keuze. Wanneer je doel is om af te vallen, is het uiteraard verstandig om voor een caloriearme drank als water te gaan.

Maaltijdshakes afvallen

Naast normale eiwitshakes zijn er ook maaltijdshakes. Maaltijdshakes kunnen genuttigd worden om een maaltijd te vervangen. Het vervangen van een totale maaltijd zorgt er voor dat je flink wat calorieën bespaart. Wanneer je maaltijden wil vervangen met maaltijdshakes is het belangrijk om goed uit te zoeken of je alle noodzakelijke bouwstoffen, vitamines etc. binnenkrijgt.

Afvallen met eiwitshakes ervaringen

Veel mensen die graag wilden afslanken, waren erg gebaat bij het gebruik van eiwitshakes. Omdat het eiwitpoeder in super veel verschillende smaken zoals aardbei, chocolade en vanille verkrijgbaar is, vinden veel mensen de shakes best lekker, waardoor het makkelijker vol te houden is. Daarnaast blijft ook het energiepeil bij velen redelijk op peil omdat de shakes erg voedzaam zijn. Tot slot is het bereiden van een shake super eenvoudig waardoor er niet veel tijd gaat zitten in het klaarmaken van een proteïne shake.

Wat is de beste eiwitshake voor spieropbouw?

De inname van eiwitten in de vorm van proteïne poeder gebeurt niet alleen met het doel om lichter te worden. Eiwitshakes worden namelijk ook veelvuldig gebruikt door krachtsporters die spiermassa willen creëren. Eiwitten zorgen er namelijk voor dat je intensiever kan trainen en daarbij helpen de bouwstoffen ook voor spierherstel.

Welke eiwitshake moet ik nemen?

De keuze op het gebied van eiwitshakes is groot en daarom wordt de vraag: Welke eiwitshake moet ik nemen? vaak gesteld. Wanneer je een proteïne shake gaat bestellen, is het van belang om te bepalen wat je wil bereiken met het consumeren van de shake. Wanneer je namelijk wil afvallen, zal je misschien een andere shake nodig hebben dan dat je je spiermassa wil vergroten. Wanneer je specifiek op zoek bent naar shakes om af te vallen, is het belangrijk om te letten op de hoeveelheid calorieën die de shake bevat.

Wat is een gezonde eiwitshake?

Wanneer je eiwitshakes opneemt in een gevarieerd dieet is het nuttigen van de shakes helemaal veilig. Ook is het nuttigen van een proteïne shake ter vervanging van ongezonde tussendoortjes zeker goede keuze. Al met al gezond afvallen met proteïne shakes is zeker een mogelijkheid, wel is het belangrijk om naast het consumeren van eiwitshakes ook andere voedingsmiddelen te nuttigen om alle essentiële voedingstoffen binnen te krijgen.

Online eiwitshakes bestellen

Wanneer je er van overtuigd bent dat afslanken met behulp van eiwitshakes iets voor jou is, is de volgende vraag: Waar kan je eiwitshakes bestellen?. Tegenwoordig heb je namelijk erg veel keuze qua aanbieders waar je terecht kan voor allerlei verschillende soorten supplementen. Enkele bekende aanbieders zijn:

  • Body&Fit
  • Body Supplies
  • Body en Gymshop
  • Supspace

Body&Fit afslankproducten

Body&Fit heeft een groot assortiment op het gebied van afslankproducten. Body en Fit heeft veel verschillende soorten dieetvoeding waardoor er altijd wel producten zijn die je lekker vindt. Het bestelproces van de webshop Body&Fitshop is snel en makkelijk. Wanneer je voor 35 euro of meer bestelt, wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Afslanken met Body Supplies

Naast Supspace en Body&Fit kan je ook Body Supplies kiezen als aanbieder van proteïne shakes. Naast shakes kan je bij de webshop ook terecht voor andere producten zoals eiwitrepen en supplementen. Bestellingen met een waarde van 24.95 of meer worden gratis thuisbezorgd.

Body en Gymshop

Tot slot heeft ook Body en Gymshop alles in huis voor mensen die aan het diëten zijn. Een voordeel van het bestellen bij Body en Gymshop is dat er vaak goede aanbiedingen zijn waar je gebruik van kan maken. Bestellen bij Body en Gymshop is simpel en bestellingen met een waarde van 20 euro of meer worden gratis verzonden.

Supspace aanbieder van eiwitshakes

Supspace.nl richt zich op sporters en mensen die graag een gezonde levensstijl willen naleven. De webshop van Supspace is erg overzichtelijk en er is ook een speciaal kopje voor mensen die willen afslanken. Onder het kopje afslanken vind je alle producten die Supspace aanbiedt die je kunnen helpen in de strijd tegen de kilo’s. Bestellen bij Supspace is eenvoudig en wanneer je voor 35 euro of meer bestelt, worden je producten gratis thuisbezorgd.

Conclusie

Afvallen met eiwitshakes is zeker mogelijk en is een goede methode voor veel mensen. Er zijn verschillende soorten eiwitshakes waardoor het lastig kan zijn om te bepalen voor welke shake je het beste kan gaan. Het is aan te raden om voor één van de vijf eiwitshakes te gaan die hierboven benoemd zijn.

Deze informatie is er om jou te helpen bij het kiezen van jouw eiwitten. Bekijk ook de andere pagina’s met de beste eiwitten.